Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της Max Sport βασίζεται σε τρεις πυλώνες – ποιότητα, γεύση και τιμή.

Ποιότητα

Η συνεργασία μας με το αθλητικό και διαγνωστικό κέντρο Sport Diag και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Σλοβακίας του οποίου η κορυφαία τεχνογνωσία χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη των προϊόντων της Max Sport, συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργικότητας των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Οι μπάρες της Max Sport παρασκευάζονται σε μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σλοβακίας, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα.

Γεύση

Τα προϊόντα Max Sport θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σώματός σας, προσφέροντας παράλληλα ευχάριστες γευστικές εμπειρίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας την πιο υγιεινή και απολαυστική εναλλακτική στα σνακ. Οι τεχνολόγοι μας επιτυγχάνουν την παραγωγή διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων με υπέροχη γεύση. Τα σχόλια που λαμβάνουμε επιβεβαιώνουν ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μία δοκιμή θα πείσει και εσάς.

Τιμή

Η αποστολή της Max Sport είναι να προσφέρει ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής σε όσους περισσότερους δραστήριους ανθρώπους είναι δυνατόν. Θα πρέπει να είναι για όλους. Για κορυφαίους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές, αθλούμενους σε γυμναστήρια, δρομείς, ποδηλάτες, ορειβάτες, τουρίστες, σκιέρ — για κάθε ενεργό άτομο. Αυτοί είμαστε και όλοι εμείς. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας μέσω ενός διευρυμένου δικτύου διανομής, αποτελούμενο από πολλά σημεία πώλησης, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε πολύ προσιτές τιμές.

 

Cart