Τα βραβεία μας

Το βραβείο Superbrands είναι ένδειξη κύρους και αναγνώρισης της εξαιρετικής θέσης που κατέχει το brand στην τοπική αγορά. Με το βραβείο αυτό, η Max Sport εντάσσεται στο γκρουπ των κορυφαίων brands, που αντιπροσωπεύουν ένα μοντέλο επιτυχημένης ανάπτυξης και συνεχόμενης αύξησης της αξίας της μάρκας.
Η σφραγίδα αποτελεί συχνά καθοριστικό παράγοντα για τους καταναλωτές, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να διευρύνουν το πελατολόγιο τους.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των παγκόσμιων τάσεων και καινοτομιών στα τρόφιμα στο Sial 2016, κερδίσαμε και πάλι βραβεία για δύο από τις σειρές προϊόντων μας: την Raw Paleo Protein Bar και την Good Morning.

Το Gulfood Innovation είναι ένα βραβείο αριστείας και καινοτομίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Το βραβευμένο προϊόν μας ήταν το Organic Protein Pasta, το οποίο έφτασε στους φιναλίστ της κατηγορίας του.

Πρωτότυπη γεύση, πρωτοποριακή συσκευασία, καινοτόμα ιδέα, χρήση νέας τεχνολογίας και νέα διαδικασία παραγωγής. Αυτοί οι παράγοντες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απονομή των βραβείων. Τα καινοτόμα προϊόντα από τις σειρές Protein Shake και Veggie Protein προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των μελών της επιτροπής και διακρίθηκαν με το βραβείο Sial Innovation 2014 στην Παγκόσμια Έκθεση Τροφίμων στο Παρίσι.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι το μεγαλύτερο βραβείο διεθνώς για την καινοτομία προϊόντων που απονέμεται μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Έχει παγκόσμια διάσταση και αναγνωρίζεται διεθνώς. Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» διοργανώνεται σε 39 χώρες με τον ίδιο στόχο: να ενημερώσει τους καταναλωτές για τα καινοτόμα προϊόντα και να επιβραβεύει τα brands για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Τα προϊόντα μας Protein Bars και Life Energy Bar έχουν κερδίσει το σημαντικό αυτό βραβείο στην Πορτογαλία.

Cart