Σχετικά με εμάς

Η ιστορία και η αποστολή μας

Η εταιρεία Max Sport Ε.Π.Ε ιδρύθηκε στην Σλοβακία το 2005. Δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής για το ευρύ αθλητικό κοινό. Η ζήτηση για μπάρες πρωτεΐνής υψηλής ποιότητας και γευστικής εμπειρίας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, κάθιστώντας τις μπάρες δημοφιλείς όχι μόνο στους αθλητές αλλά και στο ευρύ κοινό.

Ο κόσμος και η κοινωνία εξελίσσονται όλο και γρηγορότερα. Μαζί τους και οι ανάγκες των καταναλωτών για πιο υγιεινές και πρακτικές εναλλακτικές λύσεις στη διατροφή. Γι’ αυτό παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ακολουθούμε τις τάσεις ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας μοντέρνας και υγιούς κοινωνίας.

Η Max Sport Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με τεχνολόγους, φυσιολόγους, αθλητές και διατροφολόγους έχει στόχο να παράγει ποιοτικά, γευστικά και οικονομικά προϊόντα για όλους.

Τα συμπληρώματά μας μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα και βοηθούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητας.

Σήμερα, είμαστε μία διεθνής εταιρία με επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο. Εμπνέουμε τους ανθρώπους, κινητοποιούμε την περιέργειά τους, και έτσι, τους πάμε ένα βήμα μπροστά, δείχνοντας στον κόσμο τις απεριόριστες δυνατότητες του.

Max Sport και θετική ενέργεια

Η θετική ενέργεια είναι στο DNA της εταιρείας και των προϊόντων μας. Δοκιμάστε τα και ζήστε κι εσείς αυτή την εμπειρία. Θα χαρούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας και να κερδίσουμε την προτίμησή σας μακροχρόνια.

Με έμφαση στην ποιότητα

Δημιουργούμε επειδή το θέλουμε και όχι επειδή πρέπει. Παρασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα με αγάπη, πάθος και έμφαση στη γεύση και την ποιότητα. Οι πελάτες μας το εκτιμούν και συνεχίζουν να μας επιλέγουν, αντλώντας ικανοποίηση από την σταθερή εμπειρία κατανάλωσης.

Cart